Kalibrasyon Yazılımı
Yardıma mı ihtiyacınız var ? Yenilikçi ve Sürdürülebilir Çözümler İçin Bizi Arayın 0224 362 56 39
Kalibrasyon Yazılımı

Kalibrasyon Yazılımı

Kalibrasyon laboratuvarı yönetiminde yazılımın önemi ? 

Laboratuvarların işlerini kolaylaştıracak kalite standartlarına uygun bir yazılım kullanan kalibrasyon laboratuvarları, müşterilerinden gelen cihazların hem kalibrasyonlarını hem de sertifika hazırlama süreçlerini oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir.

Özellikle online sertifika hazırlama yeteneğine sahip kalibrasyon laboratuvarları müşteri memnuniyeti konusunda oldukça başarılı olurlar. Muhasebe, teklif, cihaz kabul, sertifika ve kalite sistemi gibi kalibrasyon laboratuvarının ihtiyaçlarını karşılayan yazılımlar günümüzde kalibrasyon firmalarına ciddi zaman kazancı sağlamaktadır.

Byk yazılım olarak geliştirmiş olduğumuz KALDATA kalibrasyon laboratuvarı yazılımız ile 2013 ten beri kalibrasyon laboratuvarlarına hizmet vermekteyiz. Tecrübemizle ve uzman ekibimizle birlikte yazılımınızın güvenlik ve güncelliğini her zaman üst seviyede tutarak müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmanın gururunu yaşıyoruz.

Eğer siz de laboratuvarınızda veya işletmenizde henüz yazılım kullanmıyor veya kullandığınız yazılımın yetersiz olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz info@bykyazilim.com